Fredag!

Nu ska jag till skolan och skriva nationellt prov i engelska! Det kommer gå väldigt bra, eftersom att jag kan koncentrera mig så mycket när jag vet att Evert är hemma och att jag bara kan springa ungefär 50 meter för att få träffa honom....

Aja! Ha en bra dag alla! ❤


Imorgon händer det!

You look so fucking sexy 😉 ;)

Jag saknar dig så otroligt mycket! Men imorgon kommer vi att vara tillsammans igen. Då kommer jag vara VÄRLDENS lyckligaste tjej!

Du är finast, min älskling! ❤

 


True story! ;)


No words are good enough to describe my love for you! ❤


Because I miss you so much!

You are the only one that really cares for me. Thank you for being who you are, and how you are to me.
You will always have my heart in your hands.

❤I love you so much, Evert De Weerd❤


Tack mamma för en mysig dag!

Idag hade jag tagit ledigt från 10.40.
För jag skulle i väg på en audition.

Jag har nämligen sökt till Rytmus både i Göteborg och i Örebro, så idag var jag på audition i Örebro! :)
Det gick faktiskt väldigt bra! (över förväntan!) De sa att jag var väldigt duktig och hade jättebra energi, så det var kul att höra! :D

Jag spelade gitarr och sjöng Melissa Horns låt; Jag kan inte skilja på 
Och spelade Ballade Pour Adeline på piano!

Melissa Horn – Jag kan inte skilja på

Richard Clayderman – Ballade Pour Adeline



Efter min audition åkte jag och mamma till veterinären med Olivia (min hund) för att kolla om hon blivit helt frisk sedan hennes förlamning. Och lyckligtvis var hon HELT bra! :D Det tackar vi för!

När det var gjort var det dags för shopping!
Först lager 157, där jag hittade 2 jättefina tröjor och 1 långklänning!
Sedan stod Marieberg Galleria på tur!
Jag och mamma hade faktiskt en väldigt trevlig dag idag!
Det känns bra! Det var länge sedan...



en ny tröja och en underbar gitarr!

I'm proud over myself. Do I have to be ashamed that I am in a so higher level than you?



Tests, always that such of tests.
Tests that show if you are good enough or if you're too stupid to make it.
A test must show how good you are, so you can feel a bit better than they who failed. A test must show how fast you can write in a depressed situation. A test must show if you are good enough to know how the teachers want you to be.

Why?

Why should people be different?
Can a test prove who is more cleaver than the other person?
Can a piece of paper decide a persons future?

Yes it can. Because if you fail on the tests, you are nothing but stupid.
If you fail, in that total moment, than you are not good enough to be an adult with a work and family. If you fail. If anyone fail. They're nothing, except not good enough.

In my world you can't decide who is more cleaver than the other. So why must the real world be like that?

-Time, tests and The feeling you always have in you back of mind - I could have done that better, or more correct or just; I wanted to do it good enough.

I wanted to be good enough.


Svar på kommentar!


Svar
; Anledningen till att jag har en blogg är INTE för att underhålla människor, eller för att få en stor och känd blogg. Jag har en blogg för att jag tycker att det är skönt att skriva och få ut det som rör sigg i mitt huvud. Många gånger funderar jag på att lägga ner bloggandet och börja skriva dagbok eller något liknande. Men att mina "tankar" ligger ute på nätet så att hela världen kan läsa dem, är för att just de som står mig nära kan gå in på min blogg och läsa att jag tänker och bryr mig mycket om dem. Ibland skriver jag om mina vänner, ibland om min pojkvän eller mina djur. Ibland skriver jag om ingenting alls egentligen, bara för att ha något att skriva.
Jag förstår om du tycker att det är tråkigt att läsa min blogg när jag bara skriver om Evert hela tiden. Men jag har faktiskt inte tvingat dig till att läsa den heller, det är faktiskt ditt eget val.
Det kanske låter lite konstigt, för er som inte känner mig. Men jag har inte en blogg för att få bekräftelse, som är anledningen till de flesta andra bloggar.
Därför har jag inte heller syftet att underhålla människor jag inte känner.

Jag kommer självklart att fortsätta skriva om min underbara pojkvän, eftersom att han är den som tar upp mest plats i både mitt hjärta och hjärna just nu.
Men det är ditt val om du vill fortsätta att läsa eller inte! Jag blir såklart jätteglad om du vill fortsätta läsa om mina tankar. För jag tycker att det är kul när folk tar del av mitt liv.
Men som sagt, det är ditt val! 
Kram, Jonna.




Svar; Du har rätt i väldigt mycket! Visserligen tycker jag att det är okej för människor att säga sina åsikter och jag blir glad av konstruktiv kritik! Så för min del tycker jag att det är någon som reagerar och vågar säga vad den tycker! Nu har jag förklarat att min blogg inte är en "bekräftelseblogg" och med det menar jag att jag faktiskt inte bryr mig så mycket om vad folk tycker om den. Jag skriver vad jag vill, FÖR att jag vill!

Och du har rätt! Jag tänker på honom HELA TIDEN och SAKNAR honom HELA TIDEN!
Men jag förstår att det är tråkigt att läsa om i en blogg. Men det skiter jag faktiskt i! ;)
Kram, Jonna!

Söndagen den femtonde april

BILDBOMB




True ❤


I can never live without you!

You are my life! I can never live without you. Come home soon, I miss you so damn much! ❤
My wonderful boyfriend!


I love you ღ

My love for you only grows! 

You are the one for me. I gave my heart to you at the same time you gave yours to me.

fredag den trettonde april

Jag är helt uppriktigt helt slut! Skolan tar kål på mig och jag hatar det!
Min vecka har varit sjukt tuff, och jag har fortfarande mycket kvar att göra...



Jag saknar min pojkvän otroligt mycket och jag tror att jag spricker snart om jag inte får träffa honom!!!!!!!!! Han är verkligen den underbaraste personen jag någonsin träffat. INGEN har någonsin varit så snäll, och brytt mig så mycket om mig som han gör. Jag älskar honom, jag har verkligen gett honom mitt hjärta. Jag är liksom 'crazy in love!' ;)
Nu kom han online! Så nu ska jag prata med honom. Puss,

Jag saknar dig!

Jag saknar min pojkvän så otroligt mycket!
Men om exakt 14 dagar är han här i Sverige igen!!!



En väldigt bra dag har det varit idag! :D
Jag vaknade vi sju. Och eftersom att vi alltid har sovmorgon på torsdagar, så hann jag med att träna lite innan skolan började!
Efter ett ca 40 minuters konditions och styrkepass, knallade jag iväg mot musikskolan för sånglektion! Tro det eller ej, men idag gick det faktiskt väldigt bra att sjunga! :)

9.30 - 10.00 hade vi SO-lektion.
från 10 till typ 20 över hade vi brandövning (vilket var lite tradit, men, men...)
Efter brandövningen hade vi lunch! För sedan gick vår buss mot Lerbäck! Alla nior skulle få kolla på Lerbäcksteaterns fars! - Dubbeltrubbel! 

Den var verkligen SJUKT KUL! :D :D :D Jag satt och grinade, hade kramp i kinderna och höll mig för magen så att den inte skulle hoppa ut genom munnen!

En mycket bra dag alltså! Fast det är så tråkigt när min älskling är i Egypten så att jag inte kan se honom varje dag... Men jag tror att jag ska prata med honom en stund idag. Och snart kommer han ju till Sverige! :)

Är det konstigt att vi "ungdomar" mår dåligt ibland?

Kemiuppgift - Check! √
Hemkunskapsprov - Check! √
Spanskainlämningsuppgift - Check! √
Författarprojekt + 2 bokrecensioner - Inlämning fredag!
SO-prov, Second World War - Fredag!

Som ni ser här uppe ⇧, har, nej är, min vecka ganska tuff!

Men det känns så skönt att hemkunskapsprovet (som jag tror gick ganska bra), spanskan och kemiuppgiften är klara!
Nu kan jag fokusera mig på att försöka hinna läsa ut 1032 sidor (varav 300 är på engelska), samla fakta och skriva ett författarporträtt om Marian Keyes och skriva 2 bokrecensioner på det! - Oh, juste... Jag får ju inte glömma att jag ska lära mig allt om hur Hitler lurade alla hit och dit och när och varför han gjorde det och så också!!!!
- Allt tills på FREDAG! (alltså om 2 dagar..)

Men nästa vecka är det chill! BARA (!) nationella prov i engelska att oroa sig för.....

Ibland, nej, jämt!, hatar jag skolan. När ska lärare fatta att vi faktiskt också vill ha ett liv?
Om en lärare råkar jobba över en dag, blir det himla synd om den och dens familj och bla bla bla,,, Men att vi (eleverna) ALLTID jobbar över, dygnet runt, är det inget som räknas?
- Nej, eleverna ska ju bara göra det här och det där...(+ 1000 andra saker eftersom att alla lärare tänker likadant!)
Och OM (av någon konstig anledning) eleven inte presterar på topp varje gång, då blir det ett stort sträck i betygspapprena! (MOHAHAHA...)

Sen pratas det så mycket om att tonåren är såå viktiga år. Man ska hitta sig själv, bli trygg i sig själv och våga stå med fötterna på jorden. Bli en bra människa.

För att nå dit måste man först: Slåss mot sig själv varje dag för att man är rädd att man inte duger. Vara uppdaterad (och då menar jag inte nyheterna, för då är man ju självklart en nörd. Nej, jag menar ju naturligtvis på Facebook, Twitter, Dayviews, MSN, Kissies blogg (och alla ens tusen kompisars), Myspace, Yahoo, och GLÖM FÖR ALLT I VÄRLDEN INTE att uppdatera DIN blogg!!!). Ha ton smink på sig, så att ingen ska se vem man verkligen är. Ha nyaste kläderna, och MOBILEN såklart! (annars kan du ju inte hålla dig uppdaterad dygnet runt!). Imponera på killar (det är ju de som får en att känna sig behövd!) Säga tuffa saker och trycka ner folk, för annars kan ju de trycka ner en själv! Fighta med föräldrarna, annars ÄR du en mes!
Man ska göra fel, säga fel och vara fel för att sedan "hitta rätt!"

Ja, ni förstår ju själva att det inte är lätt att hitta sig själv. Det kräver många snedsteg, ånger och tid...

MEN HUR SKA VI HINNA HITTA OSS SJÄLVA NÄR VI PROPPAS MED SÅ MYCKET ANNAT SOM GÅR FÖRE OCH ÄR SÅ MYCKET VIKTIGARE HELA TIDEN?!?!?!

- Mamma, jag vill vara ute och supa mig full för att ta reda på vart gränsen går.
- Å, nä! Skolan går först!
Visst, jag säger inte att skolan inte är viktig. MEN, skolan går ju ALLtid först. Problemet är bara att den aldrig tar slut! Den hänger över en som ett åskmoln varje dag och varje natt. DU måste alltid prestera på topp, annar sänks dina betyg och du kommer inte att få en utbildning, → (vilket lider till...): att du blir en uteliggare eller drog-dealer resten av ditt liv.
-OCH det vill du väl inte?


Detta är inte riktat till någon / några lärare. (Jag har mycket bra lärare som jag är väldigt glad över att ha!).

Jag kan också säga med stolthet att jag har hittat mig själv. Jag står med båda fötterna på jorden och jag ÄR trygg med mig själv. Jag har lämnat allt "velande" bakom mig. Jag vet vem jag är och jag är stolt över mig själv. Kanske har jag blivit vuxen, kanske inte? Det spelar ingen roll. Jag är jag, och jag är 15 år. Men jag känner mig som minst 30. Men vad spelar några siffror för roll? Det är ju bara siffror, som dessutom ändrar sig efter åren.

Så som jag har beskrivit här ovan är också en stor överdrift. Skolan är inte så hemsk.
Dock är allt sant!

Plugg hela dagen + Ingen Evert eller Jessica = En väldigt dålig dag!

Dagen har varit väldigt tråkig och tom.
Evert är i Egypten, så jag har inte kunnat prata med honom idag... Och jag har inte varit med Jessica på HELA lovet!! :O Katastrof! Riktigt tomt och tråkigt som sagt...

Men jag och mamma ska göra det bästa av kvällen nu, genom att dricka kaffe med dippers från Venus Choklad och äta vindruvor och apelsinklyftor framför teven.

Jag saknar min fina pojkvän något enormt mycket...!


Glad Påsk!

Glad Påsk på er alla!
Jag hoppasa att ni har haft en bra dag!



How is it physically possible to have so much feelings for one person?

Snö

Vilket skitväder vi har idag...

 

The raindrops are like the tears on my cheek.

Flows because I love you.

 


Långfredag

Godmorgon!
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av One Tree Hill, eller två...
Efter det måste jag göra kemiuppgiften (vilken jag inte ens har börjat med...) som ska vara inlämnad efter lovet.

Hoppas ni har ett bra lov allihopa!

Årets första jordgubbar

I love you so much!


I love you so much. There's no words good enough to describe my feelings for you and how good person you are.
You're the reason I am strong and have better confidence about myself.
Thank you so much for everything! Thank you for being you, thank you for being my boyfriend and THANK you for existing!
I think of you every second. And every time I do, thinking about you, my heart jumps high of happiness. Because I know that I've found the one for me, the one I can give my heart to.
I have so much trust in you. I know (or I really, really hope) that you will not let me down. You are not that kind of person. You are a lovely person. A very special, lovely person. - The perfect match for me.
I miss you very, very much all the time when I'm not with you. But I know that we will see eachother again, soon.
20 days
I love you my sweetheart! Don't hold my heart to hard, then it can break. Don't hold my heart to loose, then maybe you can drop it. Just be yourself and hold my heart exactly as you do now. Because now it's perfect, like YOU!




Groningen, Holland ❤

Bilder från min underbara resa till Holland!


Ensam

I am alone here in De Weerd's house. His parents work, and He is in school. 
(If you wonder why I'm writing in English it's just because they don't have Swedish letters here.)

Today I'm going home... I really don't want that.. I want to stay here, or at least take him with me!
I already miss him so much, and he has only been away for a couple of hours..


Oh, ****, what I love him! My wonderful, perfect, lovely, sweet, kind and beautiful boyfriend!
I want to be with you forever, my love! You are the one for me! And you'll always be.



RSS 2.0