Göteborg!!!! In my ♥

Hej Hej alla! 



De flesta (som har min nya fb) vet att jag var till Göteborg (ALLDELES ENSAM!!! :() igår!
Jag åkte dit för att kolla på Rytmus Musikgymnasium! Det var helt otroligt fint och bra!! (så det finns faktiskt en risk att jag kommer att gå där)!! :D

JA, i alla fall.. Tåget från Hallsberg  gick 07.33 så jag var vaken till och med innan tuppen (05.40) för att jag skulle hinna,.. Men som nog de flesta också vet, är jag inte världens snabbaste person på mornarna.. Så jag blev en kvart försenad och höll verkligen på att MISSA tåget!! :O
Men som tur var hann jag med :D

Väl framme i Göteborg sen, tog jag en buss till Regnbågsgatan för att Rytmus låg där i närheten. Jag kom fram till skyltarna där det stod "Rytmus Musikergymnasiet" som satt utanför några TOMMA lokaler! (?!) Jag fattade ingenting, så jag gick fram till någon snubbe där och frågade om inte Rytmus låg här ? - NEj, nej, sa han! Dom har flyttat.

Jaha, då var det bara för mig att leta på den nya adressen (som låg vänster om centralstationen istället för åt höger som jag hade åkt). Det blev en ganska lång busstur till Domkyrkan där jag hoppade av och fick knalla sista biten. 
Men nu hade jag äntligen hittat rätt! (Bara en kvart försenad dessutom!) 

Först fick jag sitta inne på rektorns kontor och snacka lite, sen visade han mig runt i lokalerna. Efter det gick jag runt där lite själv och snackade med några elever. (bla en mycket trevlig och söt kille ;)) 

När jag kände mig klar där inne på Rytmus, gick jag ut på en liten shoppingrunda på stan och hamnade sedan på Mc Donald's. Mätt och belåten var jag vid 12-tiden. Shoppat hade jag också gjort. Jag kollade på klockan, typ kvart i 12, och tänkte "jaha, vad ska jag göra nu då?". Det var lite drygt 6 timmar kvar tills mitt tåg skulle gå hemåt. 

-Vad gör man i en storstad, alldeles ensam, i 6 timmar och med NOLL shoppinglust?? 
-JO, man går på BIO! :D Fast filmen jag såg var skitdålig... MEn jag hade ju iaf någonting att göra i 2 timmar ;)
Efter bion gick jag runt lite i Göteborg och kände in känslan. Skulle jag kunna bo här? -Ja, det skulle jag verkligen kunna! 
Till sist hoppade jag in i världens största galleria. Jag kände mig helt lost där inne med typ 3 H&M butiker ca 30 m ifrån varandra. Där spenderade jag iaf den sista timmen. H&M och Monki, och så en fika på det, sen tyckte jag att jag hade fyllt upp min tid på ett ganska bra sätt! ;)


Jag antar att ni inte har orkat läsa den här tråkiga texten. Men jag tyckte att jag var tvungen att skriva lite, i fall att det var någon nyfiken typ som orkat sig igenom hela bara för att den är så sugen på att leva sitt liv precis som mitt! För jag erkänner, jag tycker att mitt liv är ganska meningslöst och tråkigt, men ändå helt OK! och det tror jag är mycket bättre än vad de flesta andra tonårstjejer (tjejer framförallt, vissa killar också) tycker om sina liv! Så ett tips till er som läst min långa, tråkiga text och som känner igen sig i de första 2 1/2 raderna; lev som mig, bli som mig! Fortsätt att nyfiket tvinga dig igenom mina texter och försök bli precis som mig! Ni kommer antagligen att misslyckas, eftersom att bara jag kan vara jag. Men ni kan alltid försöka, ni kanske kommer i närheten av min nivå ;)



Hahaa!
Puss på er Grodnäsor!
, Jonna!

Senegambia Beach Hotel !


-*- || Fler bilder från Africa♥ || -*-

Här kommer fler bider från Gambia!



Här är mina härliga fiskekompisar med båt!



Alla vet ju att jag är bäst på trummor..?


..och på att dansa..?




En härlig ridtur i solnedgången


Beautiful





Vi var på en Safaritur i Senegal


Noshörningar och Puuumba! 


















Härliga gänget!


Gam


Min söta Prince


Eski, Babu och jag


Babucarr och jag!

Gambia - Senegambia Beach Hotel

Hejsan!
Som ni har märkt har jag inte bloggat på väldigt länge. Och det beror på att jag har varit i Gambia! :D 
Här får ni världens längsta blogginlägg med text, bilder och filmer från Paradiset! 




Denna bild är tagen i bilen på väg till Arlanda Flygplats!


Från flygplanet..


Glada Tjejor!! :D


Sötaste turisterna på hotellet! :D




En annan sötnos...











Serrakunta Marknad 


Serrakunta Marknad 


Söta tjejer på Serrakunta


De här söta pojkarna var jag ute och fiskade med! (Babucarr till vänster, jag och Eski)


Det här är en haj som vi fick upp


Här är några andra fiskar vi fick upp 



-*- || Fler bilder kommer! || -*-

RSS 2.0